Skip to main content

FASTPRIS CONTAINER TIL RESTAVFALL FOR KUN 3290,-


BESTILL

Rogaland Gjenvinning hjelper miljøbevisste selskaper og privatpersoner med å gjenvinne avfall effektivt og miljøvennlig – med super service. Rogaland Gjenvinning tar hånd om alt avfall – fra alle bransjer og for privatpersoner som har behov for å bli kvitt noe ekstra. Med fokus på enkle og brukervennlige sorteringsløsninger gir vi våre kunder super service, god oppfølging og optimal avfallsøkonomi.

Rogaland Gjenvinning er en totalleverandør av avfall og gjenvinningstjenester som leverer gode løsninger til alle bransjer.

Vårt mål er å være konkurransedyktige på pris og alltid best på service!  Vi er utrolig fornøyde med at dere vil være  #søppelHELTER med oss! 

RING OSS


4000 4090

Hva kan vi hjelpe deg med?

containerbil
Container utleie
Avfallshåndteringsløsninger
Rådgivning

Våre #søppelhelter er behjelpelige med det meste. 

Befaring med kartlegging av behov, gratis gjenvinningsveiledning og opplæring av ansatte/underleverandører. Vi har kort responstid, nye biler, dyktige sjåfører og et smilende kundeserviceteam.


Les mer

NOEN AV VÅREDREVNE, FJÅGE, SUPRE, MUNTRE, FLINKE, SØPPELHELTER
FÅ BESØK AV EN AV VÅRE #SØPPELHELTER TIL Å KARTLEGGE DIN BEDRIFTS BEHOV


SEND E-POST

FOKUS PÅ BÆREKRAFT

Som helter flest, vil vi gjøre vårt aller beste for å sørge for at avfallet til våre kunder blir tatt hånd om på en effektiv og bærekraftig måte. Vår virksomhet er ISO 9001 og 14001 sertifisert og bygger våre rutiner i henhold til dette og regelverk. 

NOEN AV VÅRE FORNØYDE KUNDER


SISTE NYTT


Mer nyheter