Skip to main content

Hei, vi er på jakt
etter Iærling !

Rogaland Gjenvinning er en totalleverandør av avfall- og gjenvinningstjenester som leverer gode løsninger til alle bransjer.

Vi er utrolig fornøyde med at du vil bli en #søppelHELT! Vi har en stor mengde oppdrag og kan tilby en trivelig, variert og lærerik læretid sammen med hyggelige #søppelhelter. Du vil være en kritisk brikke i å få til sirkulærøkonomien.

LÆRLING I GJENVINNINGSFAGET

Som lærling innen gjenvinningsfaget hos oss vil du få en grundig innføring i logistikk og gjenvinning, du vil få utallige timer i hjullaster og gravemaskin samtidig som du vil lære om avfall og miljøriktig avfallshåndtering. Du får òg opplæring i HMS og hvordan utfører arbeid i tråd med gjeldende regelverk, prosedyrer og instrukser.
Oppgaver for gjenvinningsfaget i henhold til læreplan for VG3/opplæring i bedrift.
Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev.

Søk innen 01.05.2021


Søk på stillingen

Kvalifikasjoner

Lærlingordningen stiller krav til opplæring i videregående skole før den praktiske delen av utdanningen tar til. Du må ha førerkort B og maskinførerbevis. 

Personlige Egenskaper

Når vi skal velge lærling setter vi stor vekt på at du er rask, effektiv og er motivert, lærevillig og løsningsorientert. Du skal evne å jobbe selvstendig, være fleksibel og serviceinnstilt.

Vi tilbyr

Vi tilbyr utfordrende og meningsfylte oppgaver i et viktig samfunnsområde. Vi har et moderne lokale og nytt utstyr – og vi er i vekst ! Dette betyr at det vil være god mulighet for vekst innad i bedriften.

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt for mer informasjon om stillingen: 
Julie Vold,
Daglig Leder  
406 20 649