Skip to main content

HVEM JOBBER I ROGALAND GJENVINNING?

Lokale #søppelhelter, med varierte bakgrunner og erfaringer.

Rogaland Gjenvinning ble etablert i 2018 som en del av Stangeland Gruppen. 

Rogaland Gjenvinning ledes av Julie Vold. Hun er utdannet jurist, økonom og journalist og har bakgrunn fra flere ulike bedrifter nasjonalt og internasjonalt. Samtidig er hun en ekte jærbu, og regjerer gulvet i håndballhallen rett som det er.

Med seg på laget har Julie flotte ansatte innen administrasjon, drift, anlegg og transport.

På kontoret finner du Frode som er prosjektleder og var med og startet Rogaland Gjenvinning. Han kan hjelpe deg med alt du måtte lure på av avfallsløsninger. Han samarbeider også tett med vår salgsleder Kristian, som alltid har tid til en prat med nye og eksisterende kunder. Trenger du priser, gode avtaler, eller bare en «jille drøs»? Ring Kristian!

Ellers er det tre blide damer på kundesenteret som tar hånd om deg til daglig. Som vår jille Jenny

Spørsmål om faktura, ønsker om tømming, samt ekspertise innen farlig avfall finner du her.

Nede på anlegget kan du som kunde levere avfall og få hjelp av trivelige ansatte.

Der finner du Trond Amdal som startet Rogaland Gjenvinning, og i dag er anleggsleder og styrer bilene våre. Gaute, vår driftsleder, er også å se nede i vekta eller på anlegget.

De samarbeider med en rekke dyktige arbeidere i sorteringshallene, som dag inn og dag ut passer på at alt avfallet vi mottar sorteres riktig.

Her er det store maskiner i sving, og det er imponerende hvor smidig alt foregår!

Og selvsagt hadde vi ikke klart oss uten våre fantastiske sjåfører. De står opp grytidlig hver dag for å yte den beste servicen til alle våre kjekke kunder. Vi har sjåfører som kjører komprimator-, krok-, kran-, og skapbil, og felles for dem alle er et ønske om å sørge for kvalitetssikret, trygg og lovlig avfallshåndtering.

Alle har vi en lokal forankring fra sør til nord i Rogaland – vi kjenner området og kundene våre.

#søppelheltene svarer er en artikkelserie basert på spørsmål mottatt fra privatpersoner i ulike settinger eller via våre SoMe kanaler. Det er ikke spørsmål fra Rogaland Gjenvinning sine kunder.