Skip to main content

Få en god pris på utleiecontainer til avfall i Påsken!

Rogaland Gjenvinning kjører igang med kampanje på utleiecontainere for avfall i påsken. Du får ha Containeren i opptil 10 dager da vi har valgt å ikke ta ekstra betalt for helligdagene.  

Utleiecontaineren du får leie for kun 3 290,- er en standard 10m3 container som er den mest vanligste typen avfallscontainer  for privat bruk. Dette er containeren for deg som vil rydde ut av loftet, garasjen. For deg som driver med oppussing og derfor har en mengde forskjellige typer avfall. 
Veldig mange lurer på hva de kan kaste i avfallscontaineren. Du kan kaste mange typer avfall i containeren, som den stlen som du har tenkt å fikse på, sofaen med hull i, eller bokhyllen som bare står å samler støv. Ja bare kast det oppi containeren.  Du vil bli overrasket hvor mye du får plass til oppi våre avfallscontainere. 

Mange lurer på hva de skal finne på denne påsken. Corona har virkelig satt en stopper for mange av de vanlige påske aktivitetene. Vi vil derfor foreslå at du bruker disse hjemmekontortidene til å gjøre noe nyttig. 

Våre utleiecontainerer er på tilbud i Stavange, Sola, Randaberg,   Klepp, Ålgård. Du har kanskje gått rundt i ditt nabolag ¨sett Rogaland Gjenvinning sine utleiecontainere? Vi har containere på Tasta, Madla, Hinna, Hundvåg, Buøy, Randaberg, Sola, Tananger, Kvernevik, Sunde, Klepp, Bryne. Ja over store deler av Rogaland. 

Se de ulike conainertypene her