Skip to main content

Det er først når man trenger noe at man begynner å lure på hva man skal bestille og hvem man skal bestille noe fra. Når man skal i gang med en stor opprydning i hjemmet, pusse opp eller kanskje flytte er det veldig effektivt å leie en container fra Rogaland Gjenvinning.

Som privatperson som skal i gang med en ekstra opprydding vil vår fastpris container til 3290,- være gunstig. Her er alt inkludert i prisen og det kan kastes alt bortsett fra farlig avfall og EE-avfall. Det er ofte ganske greit å komme til så 10m3 vil være praktiske å få levert i innkjørsel.

For bedrifter på byggplasser er det flere vurderinger som må tas.

Ulike typer anlegg og ulike typer avfall skaper forskjellige behov. På noen anlegg kan det være liten plass til containerustyr som skaper problemer for logistikken på området. Da kan det være lurt å ha oversikt over hvilke alternativer som finnes for avfallshåndteringen.

Riktig utstyrsvalg betyr mye for god og effektiv sortering på byggeplassen. For å oppnå sorteringskravene til myndighetene må man finne en god kildesortering.

Noen spørsmål man bør stille seg;

  • Er det lett å komme til?
  • Hvor god plass er det på anlegget?
  • Hvilket avfall vil prosjektet produsere?
  • Hva er sorteringsgraden for prosjektet?

Hvilken container du trenger kommer an på svarene til disse spørsmålene. Avfallstype, mengde og størrelsen på riggområde er med på å avgjøre dette. Her er noen gode valg for ulike behov;

Avfallssekk: Blir bare mer og mer populær. Sekken tar lite plass og det blir lettere å få økt sorteringsgraden. Sekken kommer i to størrelser; 1 m3 og 1,8 m3. Disse sekkene passer godt til gips, betong, trevirke, restavfall, masse og hageavfall.

Sertifisert liftcontainer er sertifisert til kranløft, og er praktisk for å fjerne jord, stein og bygningsavfall. Sertifisert liftcontainer finnes i størrelsene 5–10m3

Åpen krokcontainer er en container for større mengder avfall. Med åpen bakluke kan du trille avfall dirkete inn. Størrelse 10-22m3.

Åpen liftcontainer er vår mest populære container. Passer til trevirke, metall, blandet avfall (restavfall), m.m. Størrelse: 5-10 m3.

Ta kontakt med oss i Rogaland Gjenvinning om du er privatkunde som har noen spørsmål rundt dette eller er en bedrift som skal i gang med et nytt prosjekt. Vi kan nås på Telefon: 4000 4090 og e-post: post@rogjen.no.