Skip to main content
Det er ikke alle som bestiller containere hele tiden og da kan det fort være vanskelig å viste hvilken container man bør velge. Noe vi ofte får spørsmål om på kundesenteret vårt i Sandnes er når kunden bør velge en lukket container.
8m3 avfallscontainer med lokk

8m3 avfallscontainer med lokk

Her følger noen enkle råd på veien til å lande den mest praktisk og beste løsningen.

En lukket container er en låsbar container som primært benyttes til avfall som lett kan komme på avveie pga vær og vind. Den blir også ofte stående over tid så da er det veldig praktisk med lokk i forhold til oppsamling av regn i containeren. Dette er en container som blir tømt regelmessig og ved bruk av komprimatorbil, også kalt «båsbil» på Stavangersk.

Avfall som kastes i disse containerne er som regel papp/papir, plast, gips og blandet avfall. Dette er en container vi ikke bruker mye mot privatkunder, men mest stående fast hos bedrifter. Disse er også godt egnet for å ha stående på hyttefelt, borettslag, idrettslag og andre fellesområder.

Åpen container til avfall
Åpen 10m3 container

Åpen 10m3 container

En åpen container er en mer anvendelig container som benyttes til mange ulike typer avfall hos privatpersoner og bedrifter. Denne containeren er den mest brukte innafor privatmarkedet og ved prosjekter for bedrifter.

På byggeplasser er denne containeren mest brukt til å sortere store og litt tyngre avfall som ikke krever lokk. Det er super enkelt å få avfallet oppi container da man kan stå ovenfra å kaste nedi.

En slik container kan også være veldig praktisk å bestille hjem via vårt fastpris-tilbud. Når det er behov for å kaste litt rot fra garasjen, rydde litt i hagen eller å pusse opp hjemmet kan denne containeren være veldig enkel og kjekk å få levert hjem.

Den koster 3290,- og inkluderer transport, bom og avfall!