Skip to main content

Søppelheltene svarer!

Plassering av container er utrolig viktig for å sikre et effektivt opprydningsprosjekt. Plassering av container er også viktig for å sikre at det ikke blir skader på underlaget. MEN det er ikke alltid container kan plasseres der du ønsker og her skal vi forklare litt om hvorfor.

Er det mulig med avfallscontainer på min tomt?

Det er et spørsmål mange stiller seg når de skal gjøre storopprydning hjemme. De viktigste spørsmålene å stille seg først er;

  • Hva skal kastes?
  • Hvor mye skal kastes?

Så er det viktig i samtalen med vår rådgiver på telefon og oppgi;

  • Hvilken adresse det skal leveres?
  • Hvordan tilkomsten er?
  • Er plass rundt eller inne på tomten for container eller beholder?

Da er det enkelt ved god hjelp av googlemaps å finne ut av hvilken type container, beholder eller bigbag vi kan anbefale deg som kunde.

De fleste adresser i Norge har god tilkomst som gjør at vi enkelt kommer til med de fleste kjøretøy, men noen tomter kan ha smalere tilkomst og plass på tomten.

Husk – våre biler skal rygge inn å sette fra seg container! 

Da er det viktig at vår miljørådgiver får så mye informasjon som mulig slik at vi unngår bomtur! ?

Slå på tråden til en av våre hyggelig miljørådgivere på 4000 4090 eller send epost til post@rogjen.no! Vi er klare for å svare på dine spørsmål.

#søppelheltene svarer er en artikkelserie basert på spørsmål mottatt fra privatpersoner i ulike settinger eller via våre SoMe kanaler. Det er ikke spørsmål fra Rogaland Gjenvinning sine kunder.